Nieuwbouw Huurappartementen - Huis op Zuid

Unieke ligging

Wonen in Rotterdam

Dankzij de unieke ligging verbindt Huis op Zuid de levendige Afrikaanderwijk en het moderne Kop van Zuid met elkaar.

Ik heb interesse

Eindeloze voorzieningen

De locatie

In de directe omgeving vind je diverse restaurants, winkels en met de fiets of tram ben je zo in de stad voor een bioscoop- of theaterbezoek.

Direct naast Huis op Zuid wordt Sportcentrum Feijenoord gerealiseerd waar je kunt sporten en zwemmen. Het sportcentrum bestaat uit een zwembad, met een 25 meter bad en een instructiebad, een sporthal met drie opsplitsbare zaaldelen, horeca en een overdekte fietsenstalling. Hier geniet je het hele jaar door van sport, spel en recreatie.

Zo biedt je nieuwe buurt eindeloze voorzieningen voor het dagelijks leven en voor al jouw weekendavonturen. Voor alles wat moet en voor alles wat je wilt.

Ik heb interesse

Bruisende stad, unieke sfeer

De stad aan je voeten

Laan op Zuid

De ligging is bijzonder, aan de rand van de stad en tegelijkertijd op een plek waar je kunt ontspannen en opladen. Geniet van de levendigheid van het centrum van Rotterdam, wandel langs de Nieuwe Maas of strijk neer in een van de vele restaurants in je directe woonomgeving. De tram stopt praktisch voor de deur en deze brengt je binnen een kwartier naar Rotterdam CS. Snelwegen A16 en A20 zijn eenvoudig te bereiken en met de fiets sta je binnen 12 minuten op de Coolsingel. Voetbalfan? Jij hoeft geen wedstrijd meer te missen want De Kuip ligt op zo’n 2,5 kilometer van je huis!

  • Tramhalte voor de deur
  • Station Rotterdam Zuid is 9 minuten lopen
  • Metro Wilhelmiaplein is 9 minuten lopen

Ik heb interesse